Vremea de 1 Mai 2012

Vremea la inceputul lunii mai 2012 va fi prietenoasa cu centrul si nord-vestul tarii, promitand temperaturi ridicate pana spre 23 de grade, cu soare care va domina practic primele zile din luna si cateva ploi razlete. In schimb, in sud-estul tarii cerul va fi probabil mai degraba acoperit de nori, cu ploi in aversa si scurte episoade insorite.

Totusi, nu va lasati speriati si iesiti la iarba verde – cel putin dimineata riscul de ploaie este mai redus, iar padurile deja verzi au cu ce sa va imbie!

Vremea in Bucuresti de 1 mai 2012

Aici vremea la data de 1 Mai promite sa fie instabila, anuntandu-se ploi in averse cel putin dupa-amiaza, incepand chiar cu 30 aprilie. Va fi placut in aer, totusi, caci temperaturile se vor ridica la valori de 17-20 grade.
Pe 2 Mai soarele mai reuseste sa razbata dintre nori, insa pana la sfarsitul perioadei 1-5 Mai e clar: predominant vom avea ploi si tunete.

1 mai in Constanta si pe litoral

Nici pe litoral vremea nu se anunta nemaipomenita, de fapt pentru zilele de 30 aprilie,1 si 2 mai cerul sta mai mult acoperit anuntandu-se ploaie si doar reprize scurte de soare. Temperaturile sunt destul de prietenoase, in jurul de 16 grade. Zilele de 3-5 mai promit insa soare, cer complet senin si 18 grade. Cu alte cuvinte, primul weekend al lunii mai e unul numai bun de litoral!

Vremea de 1 mai in Brasov si pe Valea Prahovei

Luna mai incepe cu zile mai degraba frumoase, practic 30 aprilie – 1-5 mai vor fi zile de plimbari si trasee usoare de munte. Temperaturile vor avea valori in jurul a 15-18 grade. Posibile averse spre seara, dar razlet.

Vremea de 1 mai in Iasi si Moldova

Pentru zona Moldovei inceputul lunii mai va fi unul cald, poate chiar mai cald decat in restul tarii, cu temperaturi cuprinse in 19-23 de grade, si un cer mai mult senin. Nu sunt anuntate ploi, desi averse pot aparea trecator.

Vremea in Timisoara si Banat

Asemenea zonei de est, si in Banat-Crisana vremea va fi una frumoasa si calda, cu temperaturi de 19-24 grade cu mult soare.
Urmatoarea saptamana pare sa se schimbe usor, devenind favorabila ploilor.

1 mai in Cluj, Sibiu si Transilvania

Chiar daca sfarsitul lui aprilie va fi unul ploios, 1 mai-5 mai vor fi placute, cu vreme blanda, alternante de nori si soare, si valori ale temperaturilor de 19-21 grade.

Sursa: accuweather.com

Citeste si:

    None Found

Leave a Reply

Please use your real name instead of you company name or keyword spam.