Faleza Olimp-Costinesti | Xplorio

Faleza Olimp-Costinesti

Faleza Costinesti - Olimp

Faleza Costinesti - Olimp

Unul dintre ultimele locuri aproape neatinse de avantul imobiliar din sudul litoralului. Dar nu pentru mult timp, caci mai ales in Costinesti se construieste in continuare sustinut, iar langa Olimp apar primele cabanute.

Din fericire faleza dintre Costinesti si Olimp este foarte abrupta, asa ca toata zona marina dintre aceste doua statiuni poate inca sa respire chiar si in sezon. Drumul aflat in constructie intre cele 2 statiuni va fi asfaltat in curand, asa ca frumusetea salbatica a zonei mai are maximum 10 ani. Apoi cele 2 localitati vor fi unite, cel mai probabil, prin aceleasi vile de prost gust.

Iata asadar o idee de plimbare cu bicicleta, masina sau piciorul intr-o zi linistita in care nu ai chef de plaja.

Cazare pe litoral, la unul dintre hotelurile de mai jos:

Citeste si:

4 Comments

 1. M June 8, 2009 12:16 pm

  Super! Trebuie neaparat incercat si locul acesta…pana nu construiesc ceva pe acolo sau nu dau navala turistii cu gratarele si muzica la maxim. Am fost in week-end la plaja de la Vadu si e prea multa lume (probabil ca si ceilalti spuneau la fel :)), destul de mult gunoi, circulatie ca pe bulevard, etc etc.

  http://crampeiedinromania.wordpress.com/

 2. x June 18, 2009 9:07 pm

  Prima fotografie … hmmm … tare ‘faina’ :) !

 3. Cazare Mamaia May 31, 2010 10:03 am

  tot ce imi place sun florice, ca in rest… A, mai imi place ceva: masina:)!

  http://www.cazarelitoralromania.ro

 4. cris July 7, 2012 3:58 pm

  pt. Cazare Mamaia – iti plac doar florile si masina nu? mesaj subtil cum ca faci parte din rechinii imobiliari care d-abia asteapta sa distruga o zona neatinsa si pura. imi faceti scarba

  http://Website

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>