Cheile Turzii in imagini | Xplorio

Cheile Turzii in imagini

Cheile Turzii sunt o destinatie foarte accesibila pentru o relaxare de o zi, la care puteti ajunge urmand un drum de macadam care urca deasupra autostrazii A3, spre vest.

Cheile Turzii au 3 kilometri lungime, iar plimbarea este accesibila oricui. Sunt si ruine romane prin preajma, insa peisajul iti va atrage intreaga atentie, cu stanci abrupte care marginesc intrarea in chei si cu pasuni nederanjate de nimeni (este rezervatie naturala aici).

Daca esti pasionat de fotografie, vei gasi aici surse nenumarate pentru inspiratie: de la pasari la zeci de specii de flori, de la stanci semete la un rau care pe alocuri iese din calmul sau obisnuit si devine vijelios.

Merita o vizita de o zi, in care puteti sta linistiti la soare si sa scapati de stressul de peste saptamana. Atentie insa: lasati curat, asa cum ati gasit!

Iata si mini galeria noastra de imagini.


Redescopera Romania este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman

Citeste si:

2 Comments

  1. Traveling Hawk June 17, 2011 12:41 am

    Poate dau o raita pe acolo, vara asta. N-am fost in zona din….1969!

    http://travelinghawk.blogspot.com/

  2. xplorio June 17, 2011 8:37 pm

    pfffoooaaa! pai musai!

    http://www.xplorio.ro

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>